Şarkıcı Koray Avcı'nın babası son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Şarkıcı Koray Avcı’nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Şarkıcı Koray Avcı’nın babası son yolculuğuna uğurlandı

15 Eylül 2021 - 16:48

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası Veysel Medet Avcı (55), Ankara’da dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Baba Veysel Medet Avcı için Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Aile bireylerinin ve sevenlerinin katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası Veysel Medet Avcı, önceki gün Ankara’da kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

 

Şarkıcı Koray Avcı’nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Veysel Medet Avcı için dün öğle namazından sonra Pir Sultan Abdal Cemevi’nde tören düzenlendi. Törene aile bireylerinin yanısıra, Avcı’nın yakınları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. Bir hayli özgün olan Koray Avcı, babasının tabutunun başında, sevenlerinin ve yakınlarının taziyelerini kabul etti. Veysel Medet Avcı’nın cenazesi, düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Baba Veysel Medet Avcı’nın vefatının ardından ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın özgeçmişini merak edenler oldu.

İşte Koray Avcı’nın özgeçmişi…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.