Cüneyt Arkın: Benim de bir parçamı götürdü - Haber 1Haber 1

Cüneyt Arkın: Benim de bir parçamı götürdü

Birçok filmde yakın dostu Fatma Girik ile birlikte oynayan ünlü aktör Cüneyt Arkın, “Benim de bir parçamı götürdü, Allah’ım bana sabır ver” dedi. 

Fatma Girik’in vefatı yakın dostu Cüneyt Arkın’ı göz yaşlarına boğdu. Arkın, NTV yayınında acısını anlattı.
Sanatçı Fatma Girik’in vefatı tüm Türkiye’yi üzüntüye boğdu.

Fatma Girik’in yakın dostu Hülya Koçyiğit canlı yayında konuşamadı, Cüneyt Arkın ise göz yaşlarını tutamadı.

NTV’nin canlı yayına bağlanan Cüneyt Arkın göz yaşları içinde, ” “İnanamıyorum, içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor. Ne kadar iyiydi, benim de bir parçamı götürdü. Yüreğim yanıyor. O benim can yoldaşımdı. Allah’ım bana sabır ver. Gözümün önünde o mavi bakışları… O kadar alçak gönüllüydü ki öylesine zarif, ince ve dünyalar güzeli bir hanımefendiydi. Canım, canım…” ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın ve Fatma Girik çok sayıda filmde birlikte rol almıştı.

24 Ocak 2022 - 15:34

Birçok filmde yakın dostu Fatma Girik ile birlikte oynayan ünlü aktör Cüneyt Arkın, “Benim de bir parçamı götürdü, Allah’ım bana sabır ver” dedi.  Fatma Girik’in vefatı yakın dostu Cüneyt Arkın’ı göz yaşlarına boğdu. Arkın, NTV yayınında acısını anlattı. Sanatçı Fatma Girik’in vefatı tüm Türkiye’yi üzüntüye boğdu. Fatma Girik’in yakın dostu Hülya Koçyiğit canlı yayında konuşamadı, […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.