Edirne'de Yunus Emre anma etkinlikleri kapsamında Ahmet Özhan konser verdi - Haber 1Haber 1

Edirne'de Yunus Emre anma etkinlikleri kapsamında Ahmet Özhan konser verdi

Edirne'de Yunus Emre anma etkinlikleri kapsamında Ahmet Özhan konser verdi

24 Aralık 2021 - 22:15

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Edirne'de, sanatçı Ahmet Özhan, Yunus Emre'yi anma etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu tarafından Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarında "Yunus Emre Vefatının 700. Yılı Anma Etkinlikleri" konser programı düzenlendi.

Program sanat yönetmeni Yıldıray Öztürk eşliğindeki saz ekibinin konseriyle başladı.

Konserin ikinci bölümünde sanatçı Ahmet Özhan ve Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu sanatçıları 17 eseri icra etti.

Özhan, Yunus Emre ve Hacı Bektaş Veli'nin UNESCO vasıtasıyla tüm dünyada anılmasının büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Konseri TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu Müdürü Gökçe Bahar Bahçe ve davetliler dinledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.