Mario Levi ile Hikaye ve Roman Atölyesi 8 Aralık'ta başlıyor - Haber 1Haber 1

Mario Levi ile Hikaye ve Roman Atölyesi 8 Aralık'ta başlıyor

Mario Levi ile Hikaye ve Roman Atölyesi 8 Aralık'ta başlıyor

04 Aralık 2021 - 11:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Modern'in yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, çevrim içi devam ediyor.

İstanbul Modern'den yapılan açıklamaya göre, roman ve hikaye türüne odaklanan "Mario Levi ile Hikaye ve Roman Atölyesi", 8 Aralık'ta başlıyor.

Atölye Modern'in temel seviye programı olan Yaratıcı Yazarlık atölyesini tamamlamış ya da bir roman, hikaye kitabı yazmak isteyen ve kendini geliştirmeyi hedefleyen herkes, programa kayıt yaptırabiliyor.

8 hafta sürecek atölye, yazın çalışmalarını, edebi eserlerin ve yazarlarının kendilerine özgü dillerini, edebiyat akımlarını, farklı edebi türlerden ilham almanın sağlayabileceği olanakları değerlendirmeyi ve katılımcıların yazmakta oldukları ya da yazmayı tasarladıkları çalışmaları işliyor.

Program kontenjanının 17 kişi ile sınırlı olacağı bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.