Sivas Devlet Tiyatrosu, bu hafta iki oyun sahneleyecek - Haber 1Haber 1

Sivas Devlet Tiyatrosu, bu hafta iki oyun sahneleyecek

Sivas Devlet Tiyatrosu, bu hafta iki oyun sahneleyecek

24 Nisan 2023 - 17:50

ABONE OL

SİVAS (AA) – Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta “Peter Pan” ve “Eyvah Yine Karıştı Oscar” adlı oyunlarla perdelerini açacak.

SDT’den yapılan açıklamaya göre, ilk olarak dünya çocuk edebiyatının unutulmazları arasında yer alan “Peter Pan”, 26 Nisan Çarşamba saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde çocuk seyircileriyle buluşacak.

Gerçek ile yalanın birbirine karıştığı bir aşk komedisi olan “Eyvah Yine Karıştı Oscar” adlı oyun ise 27 ve 28 Nisan’da saat 19.30’da, 29 Nisan’da saat 14.00 ve 19.30’da sahnelenecek.

Zengin bir fabrikatör olan Bertrand Barnier’ın, yanında çalışan memuru Christian tarafından dolandırılmasıyla yalancılığın ve üçkağıtçılığın nelere yol açabileceğine ışık tutan ama aşkın galip geldiğini anlatan Claude Magnier’in yazdığı aşk komedisi türündeki oyunun yönetmenliğini Ferdi Değirmencioğlu yapıyor.

Oyunların biletleri “www.biletinial.com” adlı internet sitesinden, Sanat Cepte uygulamasından ve SDT gişesinden temin edilebilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.