4. Türkiye Spor Zirvesi - Haber 1Haber 1

4. Türkiye Spor Zirvesi

– 3 oturum olarak gerçekleştirilen zirveye farklı spor dallarından başarı isimler katıldı

4. Türkiye Spor Zirvesi
Son Güncelleme :

28 Aralık 2021 - 14:26

70 okunma

İSTANBUL (AA) – İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Spor Politikaları Derneği (SPOLDER) iş birliğiyle düzenlenen 4. Türkiye Spor Zirvesi yapıldı.

Gelişim Tower J Blok Konferans Salonu'nda 3 oturum olarak gerçekleştirilen zirveye farklı spor dallarından başarı isimler katıldı.

"Bir Şampiyonluk Hikayesi: Anadolu Efes Spor Kulübü" oturumunda konuşan Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, şampiyonluk hikayesini anlattı. Anadolu Efes'in geçen sezon kazandığı THY Avrupa Ligi kupası zirvede sergilendi. Yılmaz, kupaya bakarak "Hala her baktığımda gülümsemeden duramıyorum" ifadelerini kullandı.

"Kadınlar Birlikte Güçlü: Sporla Başaranlar" oturumunda A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı ve milli tenisçi İpek Öz konuştu.

Son oturum olan "21. Yüzyılda Türk Sporunun Geleceği" oturumunda ise Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan ve Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop görüşlerini dinleyicilerle paylaştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.