A Milli Erkek Tenis Takımı, Davis Kupası'na iyi başladı - Haber 1Haber 1

A Milli Erkek Tenis Takımı, Davis Kupası'na iyi başladı

– Davis Cup Dünya Grubu 1 play-off mücadelesinin ilk gününde Türkiye, Slovenya ile oynadığı 2 maçı kazandı

A Milli Erkek Tenis Takımı, Davis Kupası'na iyi başladı
Son Güncelleme :

03 Şubat 2023 - 16:05

114 okunma

İSTANBUL (AA) – A Milli Erkek Tenis Takımı, Slovenya ile oynadığı Davis Cup Dünya Grubu 1 play-off müsabakalarına iyi başladı.

ENKA Spor Kulübünün ev sahipliği yaptığı organizasyonda milli sporcular Altuğ Çelikbilek ile Cem İlkel korta çıktı.

Altuğ Çelikbilek, bir saat 9 dakika süren günün ilk müsabakasında Sebastian Dominko'yu 6-2 ve 6-3'lük setler sonucunda 2-0 mağlup ederek Türkiye'yi 1-0 öne geçirdi.

İkinci karşılaşmada ise Cem İlkel ile Bor Artnak mücadele etti. Milli tenisçi, bir saat 53 dakika süren ve son bölümü büyük bir heyecana sahne olan maçta rakibine 6-2 ve 7-6'lık setlerle 2-0 üstünlük kurdu ve milli takım skoru 2-0'a getirdi.

Organizasyonda yarın çiftler ve tekler müsabakaları yapılacak. İlk mücadelede Yankı Erel-Ergi Kırkın ikilisi, Blaz Rola-Sebastian Dominko çiftiyle mücadele edecek.

Diğer müsabakalarda ise Altuğ Çelikbilek ile Bor Artnak karşılaşacak, Cem İlkel de Sebastian Dominko'nun karşısına çıkacak.

Üç galibiyete ulaşan takım, Davis Cup Dünya Grubu 1'e yükselecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.