Adana'da, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Durgun Su Kano Yarışları yapıldı - Haber 1Haber 1

Adana'da, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Durgun Su Kano Yarışları yapıldı

Adana'da, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Durgun Su Kano Yarışları yapıldı
Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 16:15

102 okunma

ADANA (AA) – Adana'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kupası Durgun Su Kano Yarışları gerçekleştirildi.

Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi tarafından Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilen yarışmaya, 10 farklı kategoride 45 sporcu katıldı.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'in anonsuyla start alan final yarışmasında, dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Rektör Tuncel, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bölgenin iklim şartlarının yılın her ayı kano ve kürek sporlarını yapmaya elverişli olduğunu anımsattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da yarışmanın Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'in girişimleriyle geleneksel hale geldiğini aktararak, teşekkür etti.​​​​​​​

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.