Antalya Grand Slam Judo Turnuvası'nda sporcuların kura çekimi gerçekleştirildi - Haber 1Haber 1

Antalya Grand Slam Judo Turnuvası'nda sporcuların kura çekimi gerçekleştirildi

Antalya Grand Slam Judo Turnuvası'nda sporcuların kura çekimi gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

30 Mart 2023 - 19:10

230 okunma

ANKARA (AA) – Antalya'nın üçüncü kez ev sahipliğiyle yarın başlayacak Grand Slam Judo Turnuvası'nda kura çekimi gerçekleştirildi.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Judo Federasyonunun (IJF) takviminde yer alan ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota puanı kazandıracak organizasyon, Antalya Spor Salonu'nda yarın başlayacak.

Turnuvaya 83 ülkeden gelen 263 kadın, 337 erkek, toplam 600 sporcunun IJF koordinesinde bugün kura çekimi gerçekleştirildi.

Antalya Grand Slam müsabakalarının kura çekiminde konuşan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, "Yeni yüzyıl heyecanımızı maalesef asrın deprem felaketi nedeniyle buruk bir duyguyla yaşıyoruz. Bu süreçte IJF'in ülkemize gösterdiği özel hassasiyete teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülke sayısı ve judocu katılımının yüksek olması bizleri bir hayli heyecanlandırdı. Tüm judocuları Antalya'da bir kez daha görmekten mutluyuz, bütün sporculara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 21 kadın ve 23 erkek judocu ile katıldığı organizasyonun ilk gününde tatamiye çıkacak sporcular şöyle:

Kadınlar:

48 kilo: Merve Azak, Ayşe Öz, Gül Kader Şentürk, Hanife Özcan

52 kilo: Zeliha Cinci, İlayda Merve Koçyiğit

57 kilo: Hasret Bozkurt, Ayşenur Budak, Ayşenur Karadağ, Gülzade Korkmaz

Erkekler:

60 kilo: Fırat Çekim, Yunus Emre Esenboğa, Alperen Ergün,

66 kilo: Muhammed Demirel, İbrahim Demirel, Abdullah Berkin Özcan, Samet Kumtaş.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.