Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na katılacak milli sporcular, İngiltere'ye geldi - Haber 1Haber 1

Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na katılacak milli sporcular, İngiltere'ye geldi

Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na katılacak milli sporcular, İngiltere'ye geldi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 18:30

54 okunma

LİVERPOOL (AA) – 51. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcular, İngiltere'ye ulaştı.

İstanbul Havalimanı'ndan organizasyonun yapılacağı İngiltere'ye hareket eden milli takım kafilesini, Manchester Havalimanı'nda Türkiye'nin Manchester Başkonsolosu Seyfi Onur Sayın karşıladı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı kafileyle bir süre sohbet eden Sayın, Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takıma başarı diledi.

Milli takım kafilesi, daha sonra kara yoluyla organizasyonun düzenleneceği Liverpool kentine geçti.

29 Ekim Cumartesi günü başlayacak organizasyonda Türkiye'yi Ferhat Arıcan, Adem Asil, Ahmet Önder, Yunus Emre Gündoğdu, Mehmet Ayberk Koşak, Sercan Demir, Bengisu Yıldız ve Sevgi Seda Kayışoğlu temsil edecek.

Şampiyona, 6 Kasım Pazar günü sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.