Bahçeşehir Koleji Kulübü Başkanı Begüm Yücel: "İlk kadın başkan olmak özel hissettiriyor" - Haber 1Haber 1

Bahçeşehir Koleji Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “İlk kadın başkan olmak özel hissettiriyor”

Bahçeşehir Koleji Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “İlk kadın başkan olmak özel hissettiriyor”
Son Güncelleme :

06 Aralık 2023 - 20:47

33 okunma

İSTANBUL (AA) – Bahçeşehir Koleji Kulübünün yeni başkanı Begüm Yücel, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk kadın başkan olmanın özel hissettirdiğini söyledi.

Begüm Yücel, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı'nın FIBA Avrupa Kupası'nda Polonya ekibi Legia Varşova ile oynadığı maçtan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübünde ikinci başkanlık görevine başlayan abisi Hüseyin Yücel'den koltuğu devralan Begüm Yücel, "Gerçekten çok gururluyum ve mutluyum. Hem daha önce ülkemize Avrupa kupası kazandırmış bir takımın başkanı oluyorum hem de Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk kadın başkanıyım. O yüzden de çok heyecanlıyım. İlk kadın başkan olmak gerçekten özel hissettiriyor." ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Koleji olarak en fazla kadın çalışana sahip eğitim kurumu olduklarını vurgulayan Begüm Yücel, "Kararlarda hep kadınlarımız rol alıyor. Başkan olmamla beraber daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu seneki hedefimiz tekrardan FIBA Avrupa Kupası'nı ülkemize getirmek ve ligde play-off'lara kalmak." şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.