Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı - Haber 1Haber 1

Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı

Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2023 - 17:15

189 okunma

DÜZCE (AA) – Türkiye Wushu Kung fu Federasyonunca düzenlenen Türkiye Tek Yürek Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı.

Bahçeşehir Spor Salonu'nda yapılan organizasyona, budokaido A, minik, minik-yıldız, ümit genç, 21 yaş altı, büyükler, veteran kumite ve kata kategorilerinde çeşitli illerden 1385 sporcu katılıyor.

Müsabakaları izleyen World Kyokushin Budokai (WKB) Uluslararası Komite Üyesi Sergei Vsevolodov, AA muhabirine, federasyonun daveti üzerine Düzce'ye geldiğini söyledi.

Organizasyonu çok beğendiğini dile getiren Vsevolodov, "Türkiye'de çok güçlü sporcular var. Türkiye'deki sporcuların yurt dışında derece yapabilmeleri, orada başarı sağlayabilmeleri adına elimden geleni yapacağım. Türkleri çok seviyorum, onlar benim ailem." diye konuştu.

Üç gün sürecek turnuvada derece elde eden sporcular, ülkelerini Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil edecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.