Çağdaş Bodrumspor, spor markası Sportive ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Haber 1Haber 1

Çağdaş Bodrumspor, spor markası Sportive ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Çağdaş Bodrumspor, spor markası Sportive ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2023 - 16:45

114 okunma

MUĞLA (AA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrumspor, çok markalı aktif spor markası Sportive ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye Basketbol Ligi'nden Basketbol Süper Ligi'ne çıkma başarısı gösteren kulüp ile firma arasındaki anlaşma, Sportive'in Bodrum Midtown alışveriş merkezindeki mağazasında imzalandı.

Çağdaş Bodrumspor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar ve Sportive Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Selgur'un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, kulübün yöneticileri ile basketbolcuları da hazır bulundu.

Dağlarca Çağlar, yaptığı açıklamada, Çağdaş Bodrumspor olarak forma ile lisanslı ürünlerin sponsorluğunu Sportive markasının tecrübesi ve uzmanlığına teslim etmekten büyük
mutluluk duyduklarını, takımın mücadeleci enerjisinin de bu birlikteliğe heyecan katacağını hissettiğini dile getirdi.

Zeynep Selgur da kulübün bu kadar kısa zamanda yakaladığı başarının ilham verici olduğunu belirterek, "Yolun henüz başında olan Çağdaş Bodrumspor'un emin adımlarla basketboldaki yerini sağlamlaştıracağına inanıyor, bir Bodrumsever olarak da Çağdaş Bodrumspor takımına başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İki yıllık anlaşma çerçevesinde Çağdaş Bodrumspor Kulübünün hem A hem de altyapı takımlarının müsabaka, kamp ve antrenmanları süresince giyeceği forma ile lisanslı ürünlerin tamamı Sportive tarafından üretilecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.