Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kupaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a götürecek - Haber 1Haber 1

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kupaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a götürecek

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kupaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a götürecek
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 12:00

51 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'nın, Peru'da düzenlenen Down Sendromlular Futsal Dünya Kupası'nda üçüncü olduğunu, kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a götüreceklerini belirtti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2021'de İtalya'da düzenlenen organizasyonda ilk kez Avrupa şampiyonu olduklarını hatırlattı.

Türkiye'den binlerce kilometre uzakta özel sporcuların destan yazdığını vurgulayan Aydın, "Dünyanın en güçlü takımlarını bir bir yendik. Şili'yi, Uruguay'ı ve Portekiz'i yenerek tarihimizde ilk kez dünya üçüncüsü olduk." ifadelerini kullandı.

Aydın, fırsat verildiğinde özel sporcuların neleri başardığının bir kez daha görüldüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"Avrupa şampiyonluğu ve dünya üçüncülüğü kupasını söz verdiğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a götüreceğiz. Özel sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya'ya, TFF Başkanı ile Yönetim Kuruluna ve özel sporcular ailemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.