Dünya şampiyonu milli boksör Şennur Demir, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Dünya şampiyonu milli boksör Şennur Demir, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Dünya şampiyonu milli boksör Şennur Demir, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
Son Güncelleme :

20 Aralık 2022 - 11:36

83 okunma

ANKARA (AA) – Dünya şampiyonu milli boksör Şennur Demir, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Anadolu Ajansını ziyaret eden Şennur, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Fotoğraflar hakkında bilgi alan dünya şampiyonu Şennur, "spor", "haber" ile "çevre ve yaşam" kategorilerinde oy kullandı.

Milli boksör, "spor" kategorisinde, Elif Öztürk Özgöncü'nün çektiği "Zaferin yumrukları" adlı fotoğrafa oy verdi.

Kendisinin de kadroda yer aldığı Kadın Boks Milli Takımı'nın dünya şampiyonluğu sevincini yansıtan fotoğrafla ilgili Şennur Demir, "Bu şampiyonlukta yılların emeği, sakatlıkları, sevinçleri, hüzünleri, coşkuları, arkadaşlıkları, dostlukları, aileden ayrı kalış var. Bu kadar uzun bir sürecin ardından yaşadığımız bu mutluluğu gönülden oyluyorum." ifadelerini kullandı.

Şennur, "haber" kategorisinde Kahraman Bekçili'nin "Kömür karası gözyaşları" fotoğrafını, "Memleketim Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında şehit olan madencilere oyumu vermek istiyorum. Birçoğu tanıdığımız, akrabamızdı. Allah rahmet eylesin. İnşallah bu tür facialar bir daha yaşanmaz." sözleriyle oyladı.

Dünya şampiyonu milli sporcu, "çevre ve yaşam" kategorisinde ise Muhammed Said'in "İdlib'de kar" fotoğrafını tercih etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.