"Dünyanın en güçlü sporcuları" Alanya'da mücadele etti - Haber 1Haber 1

“Dünyanın en güçlü sporcuları” Alanya'da mücadele etti

– “MLO Strongman Champions League” organizasyonunda Hollanda’dan Kelvin De Ruiter birinci oldu

“Dünyanın en güçlü sporcuları” Alanya'da mücadele etti
Son Güncelleme :

14 Kasım 2021 - 19:15

295 okunma

ANTALYA (AA) – Dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı "MLO Strongman Champions League" organizasyonu, Antalya'nın Alanya ilçesinde tamamlandı.

Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışların ikinci ve son gününde, İskele Meydanı Şelale Önü'nde üç yarış gerçekleştirildi.

Halka açık alandaki ilk yarışta tır çekme mücadelesi yapıldı. Organizasyon, araba kaldırma ve üzeri kum torbalarıyla dolu pikap araba itme yarışlarıyla sona erdi.

Toplam 16 etap sonunda Alanya'da gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından, Hollanda'dan Kelvin De Ruiter birinci, Letonya'dan Aivars Smauktelis ikinci, Finlandiya'dan Mika Torro da üçüncü olmayı başardı.

Dereceye girenlere ödüllerini Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve organizasyon sorumlusu Şükrü Cimrin verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.