Fethiye’de offroad yarışının magazin startı verildi - Haber 1Haber 1

Fethiye’de offroad yarışının magazin startı verildi

Fethiye’de offroad yarışının magazin startı verildi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2022 - 19:30

114 okunma

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenecek Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak Yarışı için araçların güvenlik onayı alınıp, magazin startı verildi.

Beşkaza Meydanı'nda toplanan sporcular, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli'nin verdiği startla ilçe merkezinde tur attı.

Offroad yarışlarına 13 ilden 38 sporcu ve 19 aracın katılacağı bildirildi. Sporcular yarın Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Offroad Park’ta lastik, kaya, ağaç ve çamur engellerinden oluşan parkurda mücadele edecek.

Fethiye Orman Spor Kulübü Başkanı Tercan Kısa, yarışların adrenalinseverler tarafından ilgiyle takip edildiğini belirterek, yarışları ilerleyen yıllarda daha geliş katılımla düzenleyeceklerini kaydetti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.