"Futbol Gelişim Projesi"nin İzmir etabı başladı - Haber 1Haber 1

“Futbol Gelişim Projesi”nin İzmir etabı başladı

“Futbol Gelişim Projesi”nin İzmir etabı başladı
Son Güncelleme :

19 Aralık 2023 - 16:00

8 okunma

İZMİR (AA) – Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında düzenlenen Futbol Gelişim Projesi'nin İzmir ayağı başladı.

Atatürk Stadyumu'nun yan sahalarındaki eğitime, 280 sınıf ve beden eğitimi öğretmeni katılıyor. Federasyon eğitmenleri, öğretmenlere futbol antrenörlüğü konularında bilgi veriyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Murat Göktuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin yeni yıldız futbolcular keşfetmek olduğunu belirtti.

Öğretmenlere geçen hafta sonu çevrim içi eğitim verdiklerini belirten Göktuna, programın devam edeceğini sözlerine ekledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında, eylül ayında Futbol Gelişim Projesi İş Birliği Protokolü imzalanmıştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.