Galatasaray ile Aroma arasında resmi su sponsorluğu anlaşması imzalandı - Haber 1Haber 1

Galatasaray ile Aroma arasında resmi su sponsorluğu anlaşması imzalandı

Galatasaray ile Aroma arasında resmi su sponsorluğu anlaşması imzalandı
Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 15:40

119 okunma

İSTANBUL (AA) – Galatasaray Kulübü ile içecek markası Aroma arasında resmi su sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşması imzalandı.

Sponsorluk anlaşması için Nef Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve yönetici İsmail Sarıkaya ile Aroma yönetim kurulu başkan vekili Ege Duruk ve yönetim kurulu üyesi Onur Duruk katıldı.

Burada bir konuşma yapan Metin Öztürk, Aroma'nın 4 senedir sponsorları olduğunu ve desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, "Formalara da taşırız inşallah. Amatör branşlarımızda da Aroma'yı ve Duruk ailesini göreceğiz. Rahmetli dedeleriyle tanışmıştım. Gençler markayı daha ileri götürdü. İş birliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

İsmail Sarıkaya da, Ege Duruk'uk GSYİAD üyesi olduğunu hatırlatarak, bu sponsorlukların, hizmetlerin artarak devam edeceğini umut ettiğini ve Duruk ailesine teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

– Ege Duruk'un "Ronaldo" sorusu

Soru-cevap kısmında, Ege Duruk ikinci başkan Öztürk'e ilk soruyu sormak istediğini belirterek, "Anlaşmamızla Ronaldo transferinde son engel kalktı diyebilir miyiz?" diye sordu. Metin Öztürk de, şu yanıtı verdi:

"İmkan ve ihtiyacın buluşması lazım. Okan Buruk yönetiminde takım gayet iyi gidiyor. Eski dönemlerden hatırlarız; gelen stardır ama o bölgenin ihtiyacı mıdır değil midir, o bölgenin ihtiyacı olmadığı zaman sıkıntı yaşanmıştır. Bu senenin gündeminde yok. Ama gündemden düşmeyecek şey, Galatasaray Türkiye'yi dünyada temsil eden, en önemli markalardan bir tanesidir. Önce 100. yılda futbol başta olmak üzere tüm branşlarda en önde ipi göğüslemek sonra da Avrupa'da bunu devam ettirmek istiyoruz. Şu anki tüm projeler bu çerçevede gidiyor. Galatasaray'da biz Ronaldo'yu konuşmaktan çok bence sistemi, projeyi ve planlı olmayı konuşmalıyız. Şu an görüyorsunuz ki biz dünya yıldızlarını kadromuza kattık. Önemli olan bunlardan en yüksek verimi almak.

Kayseri deplasmanıyla beraber başka bir Galatasaray izleyeceğiz. Çünkü yeni bir yönetimiz. Geldiğimiz zaman bir planlama yoktu. Bundan önceki teknik heyet bize bir dosya dahil bir şey bırakmamıştı. Öyle olunca kısa sürede transferler yapıldı ve çoğu oyuncu daha 3 ya da 4. haftada oynamaya başladı. Beklentilerimizin yüksek olduğu Mata ve Icardi var. Daha sahada yoklar, yeni yeni süre alacaklar. Amaç seyir zevki yüksek bir futbol izletip sonda şampiyon olmaksa, Galatarasay eminim Okan Buruk liderliğinde bunu gerçekleştirecektir."

Metin Öztürk ayrıca, her kulübün iyi takım kurduğunu ve tüm maçları zevkle izlediğini de vurgulayarak, "Biz Galatasaray'ız. Tüm hedefimiz şampiyon olmak üzere. Önemli olan kimsenin hakkı yenmesin, adaletli bir lig olsun, hakemlerimiz de planlı ve kasıtlı bir haksızlık yapmasın. Herkes için söylüyoruz bunu. Okan hocamıza da, futbolcu kardeşlerimize de çok güveniyoruz. Eminiz ki bu sezonun sonunda Galatasaray şampiyon olacak. Sadece futbolda değil bu sene tüm branşlarda ciddi takviyeler yaptık. Eminiz ki bu sene Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Galatasaray, markasına ve armaya uygun başarılar elde edecek." değerlendirmesinde bulundu.

– Aroma yöneticileri

Ege Duruk, tüm branşlarda 2022-23 sezonunda resmi su sponsoru olduğunu duyurmak için bir araya geldiklerini anlatarak, tüm branşları kapsamasından gurur duyduklarını, bu sezonun 4. sezonları olduğunu ve daha uzun yıllar bu desteği devam ettirmeyi dilediğini kaydetti.

Sponsorluğun dışında, ek olarak Kemerburgaz'daki tesislere katkı vermeye karar verdiklerini ve uzun süre Galatasaray'ın buradan bir fayda sağlamasını dilediğini de anlatan Ege Duruk, "Galatasaray bir ve beraber olduğu zaman, hiçbir şey önünde duramayacak güce sahip. Galatasaray'da toplumun her kesiminden insan var. Avrupa'da da sayılı, güçlü sivil toplu kuruluşlarından biri olarak görüyorum kulübü. Bir parçası olmak hepimiz için büyük bir şeref." dedi.

Onur Duruk da, Aroma'nın yerli bir değer olduğunu ifade ederek, Galatasaray camiasının, Türkiye'nin batıya açılan bir penceresi olduğunu ve bu kulübe yapılan büyük küçük her türlü hizmetin Türkiye'nin çağdaşlaşmasına hizmet anlamına geldiğini dile getirdi.

Törene katılanlar konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Galatasaray Kulübü'nün ikinci başkanı Metin Öztürk, Aroma yöneticilerine imzalı forma hediye etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.