Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneğini ziyaret etti: - Haber 1Haber 1

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneğini ziyaret etti:

– “(Icardi ve Zaniolo) Taraftarımızın bu futbolcularla ilgili memnuniyetini görüyoruz. Biz de buna ilgisiz değiliz. Galatasaray’ın olanakları çerçevesinde Galatasaray’da kalmaları için elimizden geleni yapacağız”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneğini ziyaret etti:
Son Güncelleme :

17 Mart 2023 - 20:20

159 okunma

KONYA (AA) – Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneğinde taraftarlarla buluştu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Arabam.com Konyaspor'a konuk olacakları maç öncesi dernek binasına gelen Özbek'i taraftarlar, dernek başkanı Zeki Cihat Poçan ve beraberindekiler karşıladı.

Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özbek, Konya'daki Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederek, bu ilginin giderek büyüyeceğini söyledi.

Futbol camiası olarak, kısır tartışmaların son bulmasını istediklerini ifade eden Özbek, "Oynadığımız Kasımpaşa maçına ilişkin, sosyal medyada dolaşan görüntüler eğer doğruysa, inanması mümkün değil. Nasıl böyle bir şey olabiliyor, ortaya nasıl böyle bir durum çıkıyor, ben inanmak istemiyorum. Konuyla ilgili değerli federeasyonumuz heralde bir açıklama yapacaktır." dedi.

Özbek, futbolculardan Icardi ile Nicolo Zaniolo'yu da takımda tutmak istediklerini belirtti.

İki futbolcunun da önemli oyuncular olduğunu anlatan Özbek, şunları kaydetti:

"Zaniolo bizim kontratlı futbolcumuz. Dolayısıyla 4 yıl daha Galatasaray'a hizmet edecektir. Elbette çok önemli bir futbolcu ve Galatasaray'ın ileriye dönük planlaması içerisinde olan bir futbolcu. Futbol dünyası içerisinde gelmeler gitmeler mümkün. Sene sonunu beklemek lazım. İcardi de çok öenmli bir futbolcu. Galatasaray için şu anda büyük emek veriyor. Taraftarımızın bu futbolcularla ilgili memnuniyetini görüyoruz. Biz de buna ilgisiz değiliz. Galatasaray'ın olanakları çerçevesinde Galatasaray'da kalmaları için elimizden geleni yapacağız."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.