Gençlerbirliği-Eyüpspor maçının ardından - Haber 1Haber 1

Gençlerbirliği-Eyüpspor maçının ardından

Gençlerbirliği-Eyüpspor maçının ardından
Son Güncelleme :

17 Eylül 2023 - 23:45

135 okunma

ANKARA (AA) – Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Eyüpspor'a 3-1 yenilen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, "Bugün Ali (Yılmaz) hoca ve ekibi, VAR'daki arkadaşlar bütün takdir haklarını Eyüpspor'dan yana kullandı." dedi.

Kaloğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın güzel ve çekişmeli geçtiğini belirtti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Kaloğlu, "Maçı çevirmek için her şeyi yaptık ama bazı parametrelerde başarılı olamadık. Maça iyi başladık. Çalıştığımız şekilde golü de bulduk ama maalesef üst üste bize yakışmayan iki gol yedik. Bu, bizi biraz demoralize etti." diye konuştu.

Kaloğlu, hakem yönetimini eleştirerek, şunları kaydetti:

"İkinci yarı baskılı oynadık. Pozisyonlar da bulduk, golü atsaydık maçın şekli değişebilirdi. Maçın kırılma anı var; yüzde 99 herkesin görüşü top çıkmadı. Bugün Ali (Yılmaz) hoca ve ekibi, VAR'daki arkadaşlar bütün takdir haklarını Eyüpspor'dan yana kullandı. Onlara şunu öneriyorum; bu maçı izlesinler, kendi kişisel gelişimleri için önemli. Çünkü biz de maçları izliyoruz, kendimizi geliştirmek için analiz yapıyoruz. O pozisyon gol olsaydı demoralize olmuş Eyüpspor ve morallenmiş Gençlerbirliği olacaktı. Çok iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz. Kolay kolay yenilecek bir takım değiliz. Bu maçın skorunun oyunla alakası yok."

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise lige iyi başlayan iki ekibin karşılaştığına işaret ederek, "Gerçekten kazandıkları puanın tesadüf olmadığını bize gösterdiler. İlk golün sonrasında iyi toparlandık. İlk defa geriye düştük. Bu tecrübeyi ilk defa yaşadık. Maçın genelinde istediğimiz oyunu tam oynadık diyemem. Oyunumuzda biraz dalgalanmalar oldu. Hücumda çok kolay top kayıpları yaptık. Ritim bozukluğunu normal görüyoruz çünkü milli takım arası vardı. İyi yoldayız. Bulunduğumuz durumdan memnunuz. Zor deplasmandı, Gençlerbirliği bizi yenseydi lider oluyordu. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.