Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA'nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA'nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı
Son Güncelleme :

18 Ocak 2024 - 13:41

8 okunma

ANKARA (AA) – Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Kaloğlu "spor", "haber", "çevre ve yaşam", "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

"Spor" kategorisinde Annika Hammerschlag'ın "Çöplük topçuları" fotoğrafına oy veren Kaloğlu, "Çocuklar imkansızlıklar içinde futbol oynamaya çalışıyor. Bizim alanımıza da en güzel bu fotoğraf uyuyor." dedi.

Kaloğlu, "haber" kategorisinde Erçin Ertürk'ün "Yıkım", "çevre ve yaşam" kategorisinde ise Sidar Can Eren'in "Yoldaş" adlı karesini tercih etti.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu, bu yıla özel eklenen "Gazze: Kanıt" kategorisinde Belal Khaled'in "Çaresiz hayatlar", "Deprem: Umut" kategorisinde de Aytuğ Can Sencar'ın "Hayata tutunan" adlı eseri için oy kullandı.

Fotoğrafları değerlendiren Kaloğlu, "Gerçekten hepsi birbirinden etkileyici fotoğraflar. Karar vermekte zorlandım. İçinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetliyor. Hem mutluluk hem de üzüntü verici bir yıl." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.