Gençlerbirliği'nde yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu - Haber 1Haber 1

Gençlerbirliği'nde yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu

Gençlerbirliği'nde yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 0:05

75 okunma

ANKARA (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler, yemekte bir araya geldi.

Ligde 13 Ağustos Cumartesi günü Altınordu'yu konuk edecek başkent temsilcisinde, başkan Talip Çankırı'nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, yemekte buluştu.

Yemekte konuşma yapan Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı, Menemenspor’dan sonra ligin en genç kadrosuna sahip olduklarını hatırlatarak, "Sizlere sonuna kadar güveniyorum. Yönetimimizle birlikte gece gündüz demeden transfer tahtasını açmak için uğraş veriyoruz. Sizin aklınız sahada olsun sadece saha içerisine odaklanın onun haricinde başka bir şey düşünmeyin. Bizler üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Gençlerbirliği'ni eski güzel günlerine yeniden hep birlikte taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktör Metin Diyadin ise önceki sezon yapılan hataların tekrarlanmayacağını inandığını ve yönetime güvendiklerini belirtti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.