İzmir'de "Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu" gerçekleştirildi - Haber 1Haber 1

İzmir'de “Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu” gerçekleştirildi

İzmir'de “Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu” gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

12 Kasım 2023 - 14:41

25 okunma

İZMİR (AA) – İzmir'de düzenlenen 29. Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu'nda dereceye girenler belli oldu.

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen ve startı Anayasa Meydanı'ndan verilen koşuya, kayıt yaptıran 2 bin sporcunun yanı sıra yaklaşık 1000 civarında vatandaş da katıldı.

Katılımcılar, 4 kilometrelik parkurda Cemal Gürsel Caddesi, Girne Bulvarı ve Atatürk Bulvarı güzergahlarının ardından yarışı Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nda tamamladı.

Kadınlar genel sıralamada ilk 3 Delfin Eylül Avcı, Fatma Sarhan ve Ece Özkan'dan oluştu. Erkeklerde ise Ufuk Arda birinciliği, Mehmet Aydıngör ikinciliği ve Okan Yumuk da üçüncülüğü elde etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yaptığı açıklamada, koşunun hazırlanmasında katkısı bulunanlara teşekkür ederek, "Önümüzdeki yıl koşunun 30'uncusunda 5 bin kişi ile tekrar buluşmak üzere." ifadesini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.