Kayseri Gençlerbirliği'nde isim değişikliği - Haber 1Haber 1

Kayseri Gençlerbirliği'nde isim değişikliği

– Turkcell Kadın Futbol Ligi takımlarından Kayseri Gençlerbirliği, mücadelesine Kayserispor Kadın FK adıyla devam edecek

Kayseri Gençlerbirliği'nde isim değişikliği
Son Güncelleme :

18 Ekim 2021 - 11:46

128 okunma

KAYSERİ (AA) – Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Turkcell Kadın Futbol Ligi takımlarından Kayseri Gençlerbirliği'nin isminin Kayserispor Kadın FK olarak değiştirildiğini bildirdi.

Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türk kadınının toplumun her kesiminde aktif olması gerektiğini belirtti.

Futbolla yaşayan biri olarak kadın futboluna da destek verdiğini vurgulayan Gözbaşı, "Kadın Futbol 1. Ligi'nde Kayserimizi temsil eden Gençlerbirliği'nin adı Kayserispor Kadın FK olarak değişti. Başkanlığını da ben üstlendim. Bu zamana kadar kulübü başarıyla yöneten, yeni yönetimde de beraber çalışacağımız Başkan Yardımcısı Mutlu Önal'a özellikle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.