Konyaspor-Galatasaray maçının ardından - Haber 1Haber 1

Konyaspor-Galatasaray maçının ardından

Konyaspor-Galatasaray maçının ardından
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 1:23

196 okunma

KONYA (AA) – Trendyol Süper Lig'in son haftasında, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da futbolculardan Mauro Icardi, Galatasaraylı herkesi şampiyonluk kutlamasına beklediğini söyledi.

Icardi, maçın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, futbol dışında sezon boyunca birçok faktörle mücadele ettiklerini belirtti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Kulübüne ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a bazı sözler sarf ettiğini bu yüzden de "uyuma hareketi" yaptığını ifade eden Icardi, "Sahada kendimizi gösterdik. İki sene üst üste sahada yaptığımız şeylerle şampiyon olduk." dedi.

Icardi, Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip olduklarını ve onlara ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşattıkları için çok mutlu olduklarını aktardı.

Hak ederek şampiyon olduklarını vurgulayan Icardi, şöyle devam etti:

"Bütün rekorları kırarak buraya geldik ve bunu başardık. Özellikle son aylarda çok zorluk yaşadım. Beşiktaş maçında bilekten bir sakatlık yaşamıştım. Ondan sonra da kaslarla ilgili birçok sakatlığım oldu. Fakat maçlarda her zaman takımımın yanında oldum. Gol kralı olmak benim için çok mutluluk verici. Yarın anneler, babalar, büyükanneler, büyükbabalar, çocuklar hepsiyle şampiyonluğu kutlayacağız. Galatasaray'ın en iyisi olduğunu, Türkiye'nin en büyüğü olduğunu tekrardan göstermiş olduk. Yarın kutlamaya herkesi bekliyoruz."

– Muslera: "Sezonu tek bir maç kazandırmaz"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ise şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

İki sene üst üste şampiyon olduklarını anımsatan Muslera, "Benim 13 yılda 17 kupam var. Tüm rekorları kırdık, bu kulüp bunu hak ediyor. Dinlendikten sonra Beşiktaş ile Süper Kupa'da karşılaşacağız." şeklinde konuştu.

Geçen hafta yenildikleri Fenerbahçe maçına da değinen Muslera, "Geçen hafta en iyi seviyemizde değildik ve maçı kaybettik. Tabi ki bu sezonun tamamını etkileyecek bir şey değildi. Sezonu tek bir maç kazandırmaz. Tekrar şampiyonluk için ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. İcardi'yi tebrik ediyorum, gol kralı oldu. Şampiyonluk, Galatasaray taraftarına kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Kerem Aktürkoğlu da sezonun sonunda gülen tarafın kendileri olduğunu, sonuna kadar hak ederek şampiyon olduklarını aktardı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.