Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Edirne'de başladı - Haber 1Haber 1

Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Edirne'de başladı

Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Edirne'de başladı
Son Güncelleme :

09 Aralık 2022 - 13:07

132 okunma

EDİRNE (AA) – Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Masterlar Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası Edirne'de başladı.

Edirne Olimpik Yüzme Havuzundaki şampiyonaya Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'dan yaklaşık 400 sporcu katılıyor.

Çeşitli kategorilerde kulaç atan yüzücüler kürsüye çıkmak için mücadele ediyor.

Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Masterlar Sorumlusu Umut Gözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın 3 gün süreceğini belirtti.

Yerli ve yabancı sporcuların 3 gün boyunca mücadele edeceğini ifade eden Gözen, "Hepsini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bakanlık temsilcilerine, Valiliğe, Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz. 3 gün boyunca başarılı bir müsabaka gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne Temsilcisi Ayhan Dinç de olimpik yüzme havuzunun açıldığı günden bu yana önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını anlattı.

Şampiyonanın uluslararası düzeyde bir şampiyona olduğunu dile getiren Dinç, gün içerisinde derece alan sporculara madalyalarını verdiklerini de kaydetti.

Şampiyona 11 Aralık'taki müsabakaların ardından sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.