Milli dağcılar, Gençler Balkan Şampiyonası'ndan 6 madalyayla döndü - Haber 1Haber 1

Milli dağcılar, Gençler Balkan Şampiyonası'ndan 6 madalyayla döndü

Milli dağcılar, Gençler Balkan Şampiyonası'ndan 6 madalyayla döndü
Son Güncelleme :

31 Ekim 2022 - 12:50

38 okunma

ANKARA (AA) – Milli dağcılar, Yunanistan'da düzenlenen Spor Tırmanış Gençler Boulder Balkan Şampiyonası'nda 2 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Türkiye Dağcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başken Atina'da küçükler ve gençler kategorilerinde yapılan organizasyon tamamlandı.

Türkiye'nin 12 sporcu ile temsil edildiği şampiyonada milli dağcılar 2 altın, 3 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 6 madalya elde etti.

Türkiye, Yunanistan, Romanya, Kuzey Makedonya ve Bulgaristan'dan toplam 110 sporcunun katıldığı organizasyonda dereceye giren milli sporcular şöyle:

Altın: Sefa Yaman (12-13 yaş kategorisi), Selin Manka (16-17 yaş kategorisi)

Gümüş: Mustafa Sacit Sümer (14-15 yaş kategorisi), Muhammed Oğuz Kağanoglu (16-17 yaş kategorisi), Ömür Özcan (16-17 yaş kategorisi)

Bronz: Ege Duman (14-15 yaş kategorisi)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.