Milli para tekvandoculardan Avrupa Şampiyonası'nda 3 madalya - Haber 1Haber 1

Milli para tekvandoculardan Avrupa Şampiyonası'nda 3 madalya

– Şampiyonanın ikinci gününde erkekler 63 kiloda Mahmut Bozteke ve kadınlar 52 kiloda Meryem Betül Çavdar gümüş, kadınlar 52 kiloda Lütfiye Özdağ ise bronz madalya aldı

Milli para tekvandoculardan Avrupa Şampiyonası'nda 3 madalya
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 21:50

121 okunma

ANKARA (AA) – Milli para tekvandocular, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nın ikinci gününde 2 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

Başkent Belgrad'daki şampiyonanın ikinci gününde para tekvando müsabakalarında erkekler 63 kiloda Mahmut Bozteke, sakatlığı nedeniyle final müsabakasına çıkamadı ve şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı.

Şampiyonada kadınlar 52 kiloda Meryem Betül Çavdar, final müsabakasında Moğolistan'dan Surenjav Lambayar'a mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada kadınlar 52 kiloda mücadele eden diğer milli sporcu Lütfiye Özdağ ise yarı finalde Moğolistan'dan Surenjav Lambayar'a mağlup olarak şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.