MKE Ankaragücü, altyapısında oynayan Arda Kumru ile profesyonel sözleşme imzaladı - Haber 1Haber 1

MKE Ankaragücü, altyapısında oynayan Arda Kumru ile profesyonel sözleşme imzaladı

MKE Ankaragücü, altyapısında oynayan Arda Kumru ile profesyonel sözleşme imzaladı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2021 - 21:05

174 okunma

ANKARA (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 17 yaş altı takımında forma giyen forvet Arda Kumru ile profesyonel anlaşma yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkent ekibi, 2005 doğumlu Arda Kumru ile 3+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Arda Kumru, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "8 yıldır bünyesinde bulunduğum MKE Ankaragücü Spor Kulübünde profesyonel sözleşmeye imza attığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Emeği geçen tüm hocalarıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Kulübünden konuyla ilgili "Altyapıya olan güvenimiz ile daha nice genç yıldızlar, 'Arma' yolculuğunda bizlere katılacaktır. Genç futbolcumuza başarılar diliyor, A takımımıza 'hoş geldin' diyoruz." açıklaması yapıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.