Neymarlı Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımı, İran’ın Nessaci takımını 3-0 mağlup etti - Haber 1Haber 1

Neymarlı Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımı, İran’ın Nessaci takımını 3-0 mağlup etti

– Başkent Tahran’daki Azadi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada El-Hilal, Mitroviç, Neymar ve Salih El Şehri ile 3 golü buldu

Neymarlı Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımı, İran’ın Nessaci takımını 3-0 mağlup etti
Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 22:32

159 okunma

TAHRAN (AA) – Asya Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında Suudi Arabistan’ın El-Hilal takımı, İran’ın Nessaci takımını 3-0 yendi.

Nessaci ile El-Hilal takımları saat 19.30’da başkent Tahran’da bulunan Azadi Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar'ın top koşturduğu El-Hilal takımı maçın 17’nci dakikasında Mitroviç'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 31’inci dakikasında iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışma sonrasında maçın hakemi, Nessaci’den Emir Muhammed Huşmend ile El-Hilal’den Selman El-Ferec’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

Maçın 59’uncu dakikasında Neymar, rakip takımın file ağlarını havalandırarak takımının ikinci golünü attı.

Karşılaşmada dakikalar 90+3’ü gösterirken Salih El Şehri kornerden gelen topu Nessaci’nin kalesine göndererek maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.