Samsun'da Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali devam ediyor - Haber 1Haber 1

Samsun'da Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali devam ediyor

Samsun'da Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali devam ediyor
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 21:45

90 okunma

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde 4. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali, çeşitli aktivitelerle devam ediyor.

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen festivalin 3'üncü gününde çadırlarıyla kamp yapan doğa sporcuları ve vatandaşlar aktivitelere katılarak güzel zaman geçiriyor.

Türkiye'deki havacılık kulüplerinden 85, yurt dışından 15 paraşütçü olmak üzere 100 paraşütçü, Kapıkaya Tepesi'nden tandem (ikili) ve single (tekil) atlayış gerçekleştirdi.

Vatandaşlar, Altınkaya Barajı'nın doğal güzelliğine karşı yapılan atlayışları Kapıkaya seyir terasından ilgiyle izledi.

Festival; yamaç paraşütü, trekking, fotomaraton, dağcılık faaliyetleri, kano, izcilik aktiviteleri, bambu sal ile gezi, jetboat, tekne gezileri, ATV safari, traktör safari, tırtıl safari, kuş cenneti ve bölge gezileri gibi aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

Günün sonunda festival alanında Nuri Özdemir ve Resul Dindar konseri gerçekleştirilecek.

Festival, 31 Temmuz Pazar günü sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.