Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği Silivri'de sona erdi - Haber 1Haber 1

Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği Silivri'de sona erdi

Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği Silivri'de sona erdi
Son Güncelleme :

27 Ekim 2023 - 20:22

23 okunma

İSTANBUL (AA) – Silivri Belediyesi ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği tamamlandı.

Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Macaristan, Kosova ve Kırgızistan’dan 200’e yakın sporcu masa tenisi, atletizm, yüzme müsabakalarında kıyasıya yarıştı.

2 gün süren etkinliklerin ardından Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği, futsal gösteri maçının ardından sona erdi.

Avrupa Şampiyonu Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile eski futbolcular karşı karşıya geldi. Veteranlar takımında, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın’ın yanı sıra Trabzonspor’un eski futbolcuları Tuncay Soyak, Abdullah Ercan, Emrah Eren ve Galatasaraylı eski futbolcular Hamza Hamzoğlu, Muhammet Altıntaş, Kadri Sancak gibi ünlü isimler yer aldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.