Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası başladı - Haber 1Haber 1

Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası başladı

– İstanbul’da düzenlenen şampiyona 2 gün sürecek

Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası başladı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 17:40

20 okunma

İSTANBUL (AA) – Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası, İstanbul'da başladı.

Ataköy'deki TAF Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyona 2 gün sürecek. Şampiyonada 142 kadın, 316 erkek atlet mücadele edecek.

54 ilinden sporcularının katıldığı şampiyonada Lübnan, Ürdün, Tunus, Azerbaycan, Somali, Irak, Hırvatistan ve Senegal'den atletler de tasnif dışı olarak yer alacak.

Organizasyonun ilk gününde kadınlarda 60 metre, 400 metre ve 1500 metre yarışları ile üç adım atlama, sırıkla atlama ve gülle atma müsabakaları yapılacak. Erkeklerde ise 60 metre, 400 metre ve 1500 metre yarışlarının yanı sıra uzun atlama elemeleri ile yüksek atlama ve gülle atma mücadeleleri olacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.