Türkiye Basketbol Federasyonu, TEMSA ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Haber 1Haber 1

Türkiye Basketbol Federasyonu, TEMSA ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye Basketbol Federasyonu, TEMSA ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2022 - 13:45

83 okunma

İSTANBUL (AA) – Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile otomotiv şirketi TEMSA arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen imza törenine TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu üyeleri, TEMSA Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu ve şirket yöneticileri katıldı.

Türk basketbolunun marka değerini artıran anlaşmalar imzaladıklarını söyleyen Türkoğlu, "Ülkemizin yurt dışına ihraç ettiği araç ve teknolojilerle, yatırımlarıyla bizleri gururlandıran TEMSA ile 3 yıllık milli takımlar resmi sponsorluğu anlaşması yapmanın mutluluğunu duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Heyecanlı ve gururlu olduklarını anlatan Doğancıoğlu ise "Milli takımımız başarıdan başarıya koşarken, her deplasmanda kendi evlerinde hissedecekleri şekilde huzurlu, konforlu bir seyahati birlikte yapmayı ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

İmza töreni, Hidayet Türkoğlu ve Tolga Kaan Doğancıoğlu'nun karşılıklı hediye takdimleriyle sona erdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.