Türkiye - Cebelitarık maçı saat kaçta? Hangi kanalda? - Haber 1Haber 1

Türkiye – Cebelitarık maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye – Cebelitarık maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
Son Güncelleme :

13 Kasım 2021 - 10:17

143 okunma

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda bugün Cebelitarık’ı ağırlayacak. Norveç’in 2 puan gerisinde 15 puanla 3’üncü sırada yer alan Milli takım kalan iki maçını kazanıp Norveç’in puan kaybetmesini bekleyecek. Norveç grupta son maçını Hollanda ile oynayacak. Peki Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye-Cebelitarık maçı için geri sayım sürüyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde G grubunda mücadele eden A Milli takım Norveç ile oynanan maçta sahasında 1-1’lik skorla ayrılarak fırsat tepmişti.

Kritik maç bugün

Türkiye-Cebelitarık maçı 13 Kasım tarihinde Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele saat 20:00’de başlayacak. Türkiye-Cebelitarık maçını Ukraynalı hakem Serhiy Boiko yönetecek. A Milli takım mücadeleden farklı galibiyet alabilmek için sahada olacak. Maç TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

Cebelitarık ile 2. karşılaşma

A Milli Futbol Takımı, yarın karşılaşacağı Cebelitarık ile tarihte 2. kez rakip olacak.

Ay-yıldızlı ekip, rakibiyle 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 4 Eylül 2021’de oynadığı ilk ve tek maçı 3-0 kazandı.

Milli takım, ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadeleyi, ikinci yarıda Halil Dervişoğlu, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Karaman’ın golleriyle galip tamamladı.

Muhtemel kadro

A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karaman.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.