TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, genç voleybolcularla bir araya geldi - Haber 1Haber 1

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, genç voleybolcularla bir araya geldi

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, genç voleybolcularla bir araya geldi
Son Güncelleme :

12 Haziran 2022 - 23:55

134 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ankara Voleybol Altyapı Ligleri'nin ödül törenine katıldı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Batıkent Spor Salonu'ndaki etkinlikte, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Üstündağ, buradan yaptığı konuşmada, Türkiye'yi hep birlikte bir voleybol ülkesi haline getirdiklerini vurgulayarak, "Dileğimiz spor ülkesi haline gelmektir. Biz, sağlam bir altyapıyı sağlarsak sağlam bir üst yapının oluşacağını düşünüp buna göre hareket ettik. Lisanslı sporcu sayısı, velilerinin, altyapıdaki sporcuların ilgisinin artmasıyla Türk voleybolunun Avrupa’da ve dünyada göstermiş olduğu zaferler göğsümüzü kabartıyor. Var gücümüzle, bugünden daha iyi dereceler elde etmek için voleybolun tüm paydaşlarıyla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ankara'da voleybola büyük bir ilgi olduğunu aktaran Üstündağ, genç sporculara şöyle seslendi:

"Bugün Türk voleybolu takım sporlarında Avrupa’da ve dünyada bir marka haline geldi. Bu başarı nasıl ortaya çıktı? Federasyon Başkanı çok becerikliydi de, ondan olmadı, sizin emekleriniz ve yeteneklerinizle marka haline geldi. TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Liseler Arası Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Takım sporunda bu tür başarıları elde etmek kolay değil. Voleybol sizlerin sayesinde, sizlerin yeteneğiyle bugünlere geldi. Umarım daha da güzel başarılar ve zaferler; altyapıda ve A milli takımlarda dünya şampiyonlukları yaşayacağız. İyi ki voleybol var, iyi ki voleybola emeği geçen insanlar var."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.