Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası sürüyor - Haber 1Haber 1

Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası sürüyor

– Skoda 2K Açık Su Yüzme Yarışı’nda eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands da sporcularla kulaç attı

Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası sürüyor
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2024 - 23:40

179 okunma

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden 21. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası'nda 3K, 2K, 4×400 metre bayrak yarışı karma ve gece yüzme etkinliği yapıldı.

Muğla Valiliği himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonunda düzenlenen şampiyonada, 9 ile 82 yaş aralığında 900 yüzücü mücadele ediyor.

Martı Hotels&Marinas'ın ev sahipliği yaptığı şampiyonanın ikinci gününde İçmeler Mahallesi'nde oluşturulan özel parkurda, Skoda 3K Açık Su Yüzme Şampiyonası, Skoda 2K Açık Su Yüzme Şampiyonası, 4×400 metre Jotun Bayrak Yarışı Karma ve 400 metre Shell Gece Yüzme Etkinliği gerçekleştirildi.

Skoda 2K Açık Su Yüzme Yarışı'nda eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands da sporcularla kulaç attı.

Dereceye giren sporculara otel bahçesinde kurulan platformda ödülleri verildi.

21. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası, yarın Martı Hotels 5K Açık Su Yüzme Yarışı, Setur Marinas Açık Su Yüzme Yarışı 1K, Aroma AquaKids, Quick Finans Kadınlar 4×400 metre Bayrak ve Quick Sigorta Erkekler 4×400 metrelik Bayrak Yarışı ile sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.