ÜNİLİG Buz Hokeyi müsabakaları Erzurum'da başladı - Haber 1Haber 1

ÜNİLİG Buz Hokeyi müsabakaları Erzurum'da başladı

– Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen müsabakalara, erkek ve kadınlarda 8 üniversiteden 16 takım katılıyor

ÜNİLİG Buz Hokeyi müsabakaları Erzurum'da başladı
Son Güncelleme :

05 Şubat 2024 - 15:02

12 okunma

ERZURUM (AA) – Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca düzenlenen ÜNİLİG Buz Hokeyi müsabakaları Erzurum'da başladı.

Kentteki Buz Hokeyi Salonu'nda düzenlenen müsabakalara, erkek ve kadınlarda 8 üniversiteden 16 takım katılıyor.

Erkekler A Grubu'nda Atatürk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, B Grubu'nda ise İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi yer aldı.

Kadınlarda A Grubu Atatürk Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, B Grubu da Akdeniz Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Koç Üniversitesi takımlarından oluştu.

Erkekler ve kadınlarda ilk dörde giren takımlar, 8-9 Şubat'ta play-off maçları oynayacak.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Buz Hokeyi Federasyon Temsilcisi Levent Çakmur, AA muhabirine, müsabakalara 8 üniversiteden erkek ve kadın olmak üzere 16 takım katıldığını söyledi.

Müsabakalar hakkında bilgi veren Çakmur, "3 gün boyunca grup müsabakaları, 4 gün yarı final ve 5 gün final müsabakaları oynanacak. Takımlarımız yarışmalara başladı. Yaklaşık 200 sporcuyu Erzurum'da misafir ediyoruz. Bu organizasyon, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun takvimi içerisinde yer alan bir faaliyettir. Burada sadece üniversiteler arasında şampiyon belirlenecek." dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.