UNİLİG finalleri, Afyonkarahisar'da başladı - Haber 1Haber 1

UNİLİG finalleri, Afyonkarahisar'da başladı

UNİLİG finalleri, Afyonkarahisar'da başladı
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2022 - 16:31

190 okunma

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da düzenlenen UNİLİG finalleri başladı.

Finallere birçok şehirden 10 branşta 5 bin sporcu katılıyor.

Müsabakalar Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu iş birliğinde yapılıyor.

ÜNİLİG Ragbi Türkiye Şampiyonası Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki müsabakalarla başladı.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Abdulkerim Çeviker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede bu yıl ilk defa ragbi takımı kurduklarını söyledi.

Salgın sonrasında öğrencilerin bu konuda çok istekli olduklarını belirten Çeviker, "Öğrencileri Afyonkarahisar'a getirdik. Elimizden geldiği kadar mücadele etmeye çalışıyoruz. Bize bu imkanları sunan Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna ve Hitit Üniversitesi Rektörü ve yöneticilere teşekkür ediyoruz." dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.