Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper ve 1. Lig müsabakaları tamamlandı - Haber 1Haber 1

Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper ve 1. Lig müsabakaları tamamlandı

Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper ve 1. Lig müsabakaları tamamlandı
Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 20:08

23 okunma

KIRŞEHİR (AA) – Kırşehir'de düzenlenen Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda, Süper ve 1. Lig müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Kırşehir Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada, 54 üniversiteden 600'e yakın sporcu mücadele etti.

Müsabakalarda Süper Lig erkeklerde Nişantaşı Üniversitesi birinci, İstanbul Aydın Üniversitesi ikinci, Marmara Üniversitesi üçüncülüğü elde etti.

Kadınlarda ise Nişantaşı Üniversitesi birinci, Süleyman Demirel Üniversitesi ikinci ve Erciyes Üniversitesi üçüncü oldu.

1. Ligde ise erkeklerde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi birinci, İstanbul Medipol Üniversitesi ikinci, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi üçüncü olurken kadınlarda da Başkent Üniversitesi birinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ikinci ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi üçüncülüğü elde etti.

Sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ve protokol üyeleri takdim etti.

Şampiyona Ferdi Erkek ve Kadın müsabakalarıyla 17 Şubat'ta sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.