Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı - Haber 1Haber 1

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2023 - 12:01

116 okunma

VAN (AA) – Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, geçen sezon Trabzonspor'da forma giyen Aycan Arda ve iç transferde de 4 futbolcusuyla sözleşme imzaladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig'de mücadele eden kırmızı siyahlılar, gelecek ay yapılacak 2. Lig'e yükselme maçları öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Takımın 2. Lig'e yükselmesi için çalışma yürüten kulüp yöneticileri, iç ve dış transferde 5 sporcuyla anlaşma sağladı.

Geçen sezon Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Aycan Arda'yı renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, iç transferde de Ceylan Tatar, Azra Hanım Güler, Hayriye Tomris ve Öznur Çetin ile sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Fatih Sevinç, anlaşmaya vardıkları kadın sporculara yeni sezonda başarı diledi.

Sevinç, takımın gelecek ay yapılacak 2. Lig'e yükselme maçlarında kenti en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını söyledi.

İmza törenine kulüp yöneticisi Ruşen Alpaslan ve teknik sorumlular da katıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.