Yenimahalle Belediyespor'da hedef EHF Avrupa Kupası'nda tur atlamak - Haber 1Haber 1

Yenimahalle Belediyespor'da hedef EHF Avrupa Kupası'nda tur atlamak

Yenimahalle Belediyespor'da hedef EHF Avrupa Kupası'nda tur atlamak
Son Güncelleme :

06 Aralık 2022 - 14:35

66 okunma

ANKARA (AA) – FATİH GAZİOĞLU – Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Yenimahalle Belediyespor'un başantrenörü Serdar Eler, EHF Avrupa Kupası'nda hedeflerinin tur atlamak olduğunu söyledi.

Başantrenör Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, EHF Avrupa Kupası 3. tur ilk maçında konuk ettiği Çekya temsilcisi Hazena Kynzvart'a mağlup olduklarını hatırlatarak, rövanş maçını kazanarak bunu telafi edeceklerini belirtti.

10 Aralık Cumartesi günü Çekya'da oynayacakları maçta ilk hedeflerinin galibiyet olduğunu anlatan Eler, şunları kaydetti:

"İlk maçta şanssız bir mağlubiyet aldık. Çok üstün oynadığımız ve rahat kazanabileceğimiz bir maçtı oysa. Kaleye yönelik attığımız 21 şutu gole çeviremedik. Özellikle hücumda yapmış olduğumuz hatalar önemli bir avantajı kaybetmemize neden oldu. Ama kendimize güveniyoruz. Moral bozmak yok. Önümüzdeki cumartesi günü rövanş oynayacağız. Çekya'daki rövanş maçında amacımız öncelikle galibiyet, ardından tur atlamak."

Serdar Eler, Süper Lig'le ilgili ise, "Milli takımlar ara döneminden yararlanıp ikinci yarıya daha iyi bir Yenimahalle Belediyespor olarak başlamak istiyoruz." dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.