CANiK, SEDEC 2024'te yeni sözleşmelere imza attı - Haber 1Haber 1

CANiK, SEDEC 2024'te yeni sözleşmelere imza attı

CANiK, SEDEC 2024'te yeni sözleşmelere imza attı

23 Mayıs 2024 - 12:22

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – CANiK ve Grup şirketleri, SEDEC 2024'te yeni sözleşmeler imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın destekleriyle Ankara’da düzenlenen SEDEC 2024 Fuarı'na katılan SYS grup şirketleri CANiK, AEI Systems ve UNIROBOTICS görüşmeler gerçekleştirerek birçok ön anlaşma ve yeni sözleşmelere imza attı.

Yurt içinden ve yurt dışından birçok delegasyon ve karar vericilerin katıldığı fuarda, grup şirketleri envanterini sergiledi. Fuarda birçok görüşme de yapan grup şirketleri, yeni sözleşmelere imza atarak fuarı tamamladı.

Şirket, ağır makinalı tüfek ailesi CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 ile beğenileri üzerinde toplarken dünyanın en düşük geri tepmeli orta kalibre topu olan VENOM LR ilgi gördü. UNIROBOTICS tarafından geliştirilen yerli ve milli uzaktan komutalı silah sistemleri (UKSS) ailesi TRAKON ve TRAKON LITE da başta yabancı delegasyonlar olmak üzere katılımcıların ilgisini çekti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, Türk savunma sanayisinin geçen yılı rekor ihracatla tamamladığını ve bu yıl da yeni rekorlara imza atmaya hazırlandığını belirterek, "CANiK ve SYS grup şirketlerimiz ile ihracat yolculuğunda her zamanki gibi en üst seviyelerde yerimizi alarak ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

İhracat başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini aktaran Aral, "Başkentimizde ürünlerimizi dünyaya sunduğumuz bir platform olan SEDEC fuarında bu sene imzaladığımız anlaşmaların şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz." yorumunu yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.