"Yeşil Kalkınma Devrimi'nin lokomotif şehri Ankara olacak" - Haber 1Haber 1

“Yeşil Kalkınma Devrimi’nin lokomotif şehri Ankara olacak”

“Yeşil Kalkınma Devrimi’nin lokomotif şehri Ankara olacak”

28 Ekim 2021 - 15:45

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “İnşallah 2053 vizyonumuzun ilk ve en iddialı hedefi olarak belirlediğimiz ‘Yeşil Kalkınma Devrimi’nin lokomotif şehri Ankara olacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın İstanbul’da yeni AKM’nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir millet bahçesi kuruyoruz” dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

“Türkiye, istedikleri gibi itip kakabilecekleri, istikamet çizebilecekleri, parmak sallayabilecekleri eski Türkiye değildir.

Dünya Bankası ve gelişmiş ülkeler vasıtasıyla Türkiye’ye kazandırdığımız 3 milyar 157 milyon dolarlık kaynağı yeşil iklim dostu projeler için kullanacağız.

2023 imtihanını başarıyla geride bıraktığımızda artık Türkiye’yi durdurabilecek hiçbir fani güç hiçbir engel tanımıyoruz.”

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.