58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kim hangi ödülü aldı? - Haber 1Haber 1

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kim hangi ödülü aldı?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Film Ödülü, Ferit Karahan’ın yönettiği “Okul Tıraşı” filmine gitti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla bu yıl 58’ncisi düzenlenen festivalin kapanış ve ödül töreni, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Antalya Spor Salonu’nda yapıldı.

Sunuculuğunu Şevval Sam ve Yekta Kopan’ın yaptığı gece, Sam’ın konseri ile başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın Manavgat ilçesi başta olmak üzere birkaç ilçede aynı anda başlayan ve günler süren orman yangını hatırlatarak, Türkiye’nin tarihinde en büyük yangını yaşadıklarını söyledi.

10 Ekim 2021 - 0:30

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Film Ödülü, Ferit Karahan’ın yönettiği “Okul Tıraşı” filmine gitti. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla bu yıl 58’ncisi düzenlenen festivalin kapanış ve ödül töreni, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Antalya Spor Salonu’nda yapıldı. Sunuculuğunu […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.