Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan kritik görüşme - Haber 1Haber 1

Akşener ve Kılıçdaroğlu’ndan kritik görüşme

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında ortak açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’na İBB Başkanı İmamoğlu’nun son zamanlarda gerçekleştirdiği il gezileri hatırlatılarak, “Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir talebi var mı?” sorusu soruldu. CHP lideri soruya, “Bana gelmiş herhangi bir talep yok. Giderken de zaten benden izin aldı” cevabını verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyeti, CHP Genel Merkezi’nde kabul etti. Akşener toplantının başlangıcında İYİ Parti’nin hazırlamış olduğu “İyileştirilmiş Parlamenter Sistem” önerisi kitapçılığını Kılıçdaroğlu’na takdim etti. İki lider görüşmenin ardından bir basın toplantısı düzenledi.

20 Ekim 2021 - 16:11

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında ortak açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’na İBB Başkanı İmamoğlu’nun son zamanlarda gerçekleştirdiği il gezileri hatırlatılarak, “Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir talebi var mı?” sorusu soruldu. CHP lideri soruya, “Bana gelmiş herhangi bir talep yok. Giderken de zaten benden izin aldı” cevabını verdi. Cumhuriyet Halk […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.