Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu hukuk dışı çağrı, kamu düzenine ciddi bir tehdittir" - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu hukuk dışı çağrı, kamu düzenine ciddi bir tehdittir”

İSTANBUL (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlarla ilgili sözlerine ilişkin bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Bürokrasiyi özellikle seçilmiş hükümete karşı çıkmaya davet etmek vesayet çağrısından başka bir şey değildir. Biz CHP’nin özlemini çektiği vesayet düzeninin defterini çoktan dürdük. Bay Kemal’in heves ettiği vesayet günleri artık geride kaldı. Boş heves.”

 

17 Ekim 2021 - 15:01

İSTANBUL (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlarla ilgili sözlerine ilişkin bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Bürokrasiyi özellikle seçilmiş hükümete karşı çıkmaya davet etmek vesayet çağrısından başka bir şey değildir. Biz CHP’nin özlemini çektiği vesayet düzeninin defterini çoktan dürdük. Bay Kemal’in heves ettiği vesayet günleri artık geride kaldı. Boş heves.” […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.