Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na bu sefer video ile yüklendi - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na bu sefer video ile yüklendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine devam ederek “İnanıyorum ki 2023, inşallah Bay Kemal’in yeni bir ders aldığı yıl olacaktır” diyerek, CHP Genel Başkanı’nın saldırıya uğradığı görüntülerin de yer aldığı bir video izlettirdi.

 

Videonun tamamını izlemek için tıklayınız

Youtube: Haber1 TV

27 Ekim 2021 - 16:57

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine devam ederek “İnanıyorum ki 2023, inşallah Bay Kemal’in yeni bir ders aldığı yıl olacaktır” diyerek, CHP Genel Başkanı’nın saldırıya uğradığı görüntülerin de yer aldığı bir video izlettirdi.   Videonun tamamını izlemek için tıklayınız Youtube: Haber1 TV

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.