Erciyes'in yeni hedefi Latin Amerikalı kayakseverler! - Haber 1Haber 1

Erciyes’in yeni hedefi Latin Amerikalı kayakseverler!

Türkiye’nin önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes, bu sezon Latin Amerikalı kayakseverlere ev sahipliği yapacak.

KAYSERİ (AA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile kış turizminin vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelen Erciyes Kayak Merkezi, Avrupa’nın ardından okyanus ötesinde de adını duyurmaya başladı.

Erciyes AŞ’nin yaptığı tanıtımların ardından Meksika, Kolombiya, Brezilya ve Peru gibi Latin Amerika ülkelerinde de Erciyes paketleri satışa sunuldu.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine, Erciyes’in her geçen gün dünyada tanınırlığının arttığını söyledi.

Erciyes’in baştan beri uluslararası kış turizm merkezi olarak planlandığına dikkati çeken Cıngı, merkezin Türkiye’deki markalaşma çalışmalarının tamamlandığını ve artık yurt dışındaki tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirtti.

13 Kasım 2021 - 12:25

Türkiye’nin önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes, bu sezon Latin Amerikalı kayakseverlere ev sahipliği yapacak. KAYSERİ (AA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile kış turizminin vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelen Erciyes Kayak Merkezi, Avrupa’nın ardından okyanus ötesinde de adını duyurmaya başladı. Erciyes AŞ’nin yaptığı tanıtımların ardından Meksika, Kolombiya, […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.